Olen pitkään harkinnut oman blogin perustamista, sillä vapaa kirjoittaminen on ollut aina osa elämääni ja puheliaana ihmisenä juttua riittää paperille asti vaikka kuinka. Jotenkin blogin aloitus on kuitenkin tuntunut hankalalta, koska en ole oikein tiennyt minkä näkökulman siihen ottaisin ja mistä kertoisin. Kesälomamatkalla sain vihdoin ahaa -elämyksen; ei kaiken tarvitse olla aina loppuun asti suunniteltua. Voin tuoda blogissani esille erilaisia asioita ja tavoittaa näin erilaisia ihmisiä.

Perheemme pitää matkustamisesta, joten tämä tulee olemaan osa blogiani.Matkablogia tästä ei kuitenkaan tule, sillä pidän vaihtelusta ja mielikuvitukseni on vilkas kuin mikä. Näin ollen välillä saatankin laittaa tänne vaikka runon. Yksi lempiharrastukseni on kirpputorien kiertely, joten varmasti myös kirpputorilöydöt, kirpputorien esittelyt ja vanhat esineet yleensäkin tulevat olemaan blogissani esillä. Valokuvaan myös luontoa ja tykkään julkaista näitä kuvia.

Minulla on tällä hetkellä yksi kaunis, ihana tyttölapsi puolisoni kanssa. Elämä pyörii paljon hänen ympärillään, joten lapsiin liittyviä asioita tulee varmasti otettua myös esille. Arkipäivät vietän töissä, mutta nuo asiat pyrin pitämään poissa blogistani sekä vapaa-ajastani. Teen työtä elääkseni, en elä tehdäkseni työtä.

Seurasaari.jpg

Ottamani kuva Helsingin Seurasaaresta 9/2011